Gott nytt ar!

Gott nytt ar till er alla. Vi hade en laaang nyarskvall med vantan pa 12-slaget. Men sedan fick vi se varldens fyrverkeri fran stranden. Det small och exploderade till hoger och vanster!!!

Bilderna ovan ar tagna fran var tur med elefanter i forrgar. Sofie och Therese hangde pa och badade med dem. Tror att de tyckte det var jattekul. Vi fick tom prova pa att rida ordentligt med att sitta pa elefantens huvud. Fegis som man ar sa hoppade jag over det.


Bilderna ovan ar tagna fran vart "nya" hotell, VJ health & Spa. Imorgon far vi pa en sista tur pa Koh Chang. 4 island tour med snorkling och bad. Det ska vara klarare vatten och finare koraller pa oarna soder om Koh Chang. Pa mandag far vi till Bangkok for sightseeing och shopping. Vi aker med "hyrd" taxi hela vagen fran Koh Chang till hotellet i BKK. Det tar ca 4 timmar.
Nu star Sofie och hoppar bakom mig o vill in pa Facebook sa det ar bast jag slutar. Jag hor av mig igen. Vi alla mar i alla fall jattebra och trivs fortfarande som fiskar i vattnet !!! Kramar fran Kina


Kommentarer
Postat av: Karin

Hej och god fortsättning på det nya året! Vi hade en mycket trevlig nyår hos familjen Lidåkra med god mat och dryck. Alla barnen satt med och pratade hela kvällen vid bordet (4 h är rekord för Daniel och Erik). Snön vräkte ned så man såg inte fyrverkerierna så värst bra. Inte klokt vilken vinter det är här, passa på och njut av solen och värmen. Hoppas ni får en fin tur runt öarna och hittar lite bättre snorklingvatten.



Stor kram

Karin, Johan, Erik och Daniel

2011-01-01 @ 14:46:40
Postat av: Mormor & Morfar

Hej och God Fortsättning på nya året.

Fina bilder som värmer i vårt ruskvädret. Det kom säker upp mot 15 cm snö i går kväll och i natt så det blev pulsning på vår morgonpromenad.

Vi höll oss hemma och det storslagna fyrverkeriet som staden ordnat försvann mycket av i snön men det var också många lådor som sköts från vår kaj och de syntes och hördes.

Hoppas ni hittar klarare vatten på båtturen och att ni har det skönt framgår ju verkligen av era bilder.

Massor av kramar

Mormor & Morfar

2011-01-01 @ 15:31:46
Postat av: Fam.Ros

Hej vad kul att rida på elefanter skulle jag med vilja göra. GOTT NYTT JUL OCH GOD NYÅRSAFTON SEAN BANAN SÄGER RUMMMMPHHHHAAAAAAAAA........ KRAM OCH RUUUUUUMMMPHAAA KRISTOFFFFFFFFFFFE__....

2011-01-02 @ 11:40:01
Postat av: Fam.Ros

p.s hoppas det blir happy ending med elefanterna kram kristoffer........=)

2011-01-02 @ 11:42:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0