Bangkok och snart pa vag hem

Hejsan, forlat for vi inte har uppdaterat pa ett tag, man kan saga att var start i Bkk har inte varit den basta.
Jatte fick magproblem sista dagen pa koh chang och hade en jobbig resa till Bkk. Vi akte en taxi hela vagen fran hotellet till vart hotell i Bkk. Han hade magsmartor och kunde knappt ata nagonting. Sofie hade tidigare ocksa pa Chang fatt problem med vanster oga med en ogoninflammation. Hon fick droppar & antibiotika av en doktor hon besokte sjalv nar vi alla andra var pa en snorklingtur (som jag tror att jag skrev om att vi skulle gora i forra inlagget). Dropparna funkade i alla fall och hon vart battre ogat.
Tyvarr sa forsvann flaskan med ogondropparna i taxibilen pa vag till Bkk. Sa vi gick till apoteket (om man nu kallar deras Pharmacy for det.....) och fick nya ogondroppar, som tyvarr inte hjalpte.

Sa pa tisdagen sa fick vi aka till BKH International hospital och traffa lakare dels for Jattes magonda som var annu varre och Sofie roda o rinnande oga. Vilken start va?
Jatte fick en massa medicin mot sin mage o lakaren trodde det var bakterier och hans smarta satt vid tjocktarmen. Sofie fick nya ogondroppar som skulle tas varje timme dagtid och varannan timme nattetid - det var den nattsomnen!!! Hon fick ocksa aterbesokstid dagen efter, lakaren trodde att hon hade fatt bakterier av vattnet och man kan fa det vid anvandning av linser.

I alla fall nu kan jag meddela att Jatte ar mkt battre och har bara lite ont i magen nar han ater men ar pa benen igen, han var riktigt sankt ett tag. Sofie och jag har varit tillbaka till sjukhuset idag for vi tyckte inte att dropparna fungerade som det skulle och hon fick jatteont varje gang vi akte skytrain eller taxi med stark aircondition.
Nu har hon fatt nya droppar + ngt andra droppar som ska smorja ogat. Dessa behover hon bara ta 4 ggr om dagen, sa jippie, en hel natts somn for Sofie o mig.

Med andra ord sa har vi inte hunnit gora sa mkt har som vi hade velat, jag och tjejerna var igar i alla fall pa Patpongs nattmarknad och tjejerna kopte snygga vaskor.
Vi fick stalla in var cykeltur som skulle varit igar och om allt funkar sa ska vi till the Grand Palace imorgon och kanske till shoppingen i Khao San. Glomde saga att vi var pa MBK idag ett stund innan vi blev slut och drog hem.

Jag vagar knappt beratta att jag har haft problem med bihalerna och varit forkyld och Therese har haft ont i magen och fick hog feber inatt som tack o lov verkar vara normal idag igen......
Inte for jag langtar hem till snon och kylan men det skulle vara skont om alla blev helt friska igen.
 
Jag har tagit lite bilder fran vart fina hotell som har utsikt over floden o vi bor pa 22 vaningen. Tyvarr hinner jag inte det for internet stallet stanger om 5 minuter.
Vi har jattefina rum med manga bra tv-kanaler och det ar ju tur nu nar man har spenderat sa mycket tid pa rummet. Frukosten pa hotellet ar ocksa helt enorm - det finns hur mycket som helst att valja pa!!

Ja, det var summeringen av tiden i Bangkok sa har langt. Ha det bra sa ses vi snart igen hemma i Svedala.

Kramar Kina och resten av familjen.


Kommentarer
Postat av: Karin

Hej!



Usch då, vilka krämpor ni har fått!!! Jättetråkigt när man är på semester och inte känna sig ok! Skönt iaf att höra att ni är på bättringsvägen allesammans och hoppas att ni hinner njuta era allra sista dagar i Bangkok. Här hemma är det mildväder och massor med snö har kommit och mer skall komma! Suck, nu får det räcka!



Sköt om er och så får vi höras ordentligt när vi kommer hem!



Kram Karin

2011-01-07 @ 08:53:07
Postat av: Mormor & Morfar

Hej!

Ja ni har verkligen råkat illa ut med alla krämpor och sjukdomar men det låter också skönt att det mesta är på väg att bli bra.

Här hemma har vi gott om snö och mer är att vänta, säkert redan nu upp mot 60 cm.

Vi får vänta med att träffa er då vi drar till Teneriffa på söndag, vi kanske ses på Arlanda,

men vårt plan går några timmar innan ni landar.

Ha det bra sista dagen i Bkk och hoppas att ni är helt friska när ni kommer hem.

Massor av kramar

Mormor & morfar

2011-01-07 @ 12:06:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0