Lite bilder fran Koh Chang

Detta traffade vi pa langs huvudgatan pa White sand beach. Alla provade och det var skitkul!! (bildern visar fiskar som ater upp doda hudceller)

Nu har jag antligen fatt hjalp av Sofie med att lagga in lite bilder. De forsta tva bilderna ar pa familjen nar vi var pa White Sand Beach. Det fanns ett stalle som hade fiskar som at dod hud och det ville ju barnen testa. Det kittlades nagot enormt! Bilden efter det ar tagen pa piren i Bang Bao och nasta fran en bar pa samma stalle. Det var en liten mysig men turistisk by som ligger langst ned pa Koh Chang. igar sa var vi pa katamansegling runt on, dar vi traffade en massa trevliga svenskar. Snorklingen var vall inte den basta, vattnet var ganska grumligt. Idag ska vi rida pa elefanter och aven fa bada med dem! Imorgon ska vi byta hotell och istallet bo langst ned pa Klong Prao.
Hoppas allt ar bra med er dar hemma.
Gott nytt ar!
Kram rosarna

Kommentarer
Postat av: Karin

Halloj! Härligt att höra ifrån er igen och se lite fina bilder. Skönt att slippa fila fötterna, bara stoppa ner dem i ett akvarium så sköter fiskarna resten:)!



Inget ledigt här inte, just nu är det inte en kotte på jobbet, undrar om de alla har tagit ledigt dagen innan nyår?! Själv är man flitig och har jobbat alla mellandagarna fast det vore inte fel att få ha legat kvar i sängen idag. Speciellt när man är dunderförkyld!



Hoppas nästa hotell är fint och ha det så skönt den sista veckan. Blir det någon tur till småöarna utanför Koh Chang, de ska visst vara riktigt fina!



Jag och familjen önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År!!!



Kramar Karin

2010-12-30 @ 08:24:07
Postat av: Annelie

Hej,

Blev fötterna fina?:-).Idag är jag sista dagen på jobbet och är ledig till den 10 januari(skönt). Vi firar nyår med familjen Kajström och Westrin. Hummer och oxfilé står på menyn.

Hela familjen Fjaestad önskar er ett riktigt Gott Nytt År och en fortsatt trevlig resa.

kramar Annelie

2010-12-30 @ 13:07:37
Postat av: Mormor & Morfar

Hej,

Ni tycks må som prinsessor och en prins i värmen på Koh Chang av fotona att döma. Alla tycks också vara friska och fria från myggbett?

Vi kämpar på i kylan. nu -9 och snö väntas till kvällen. Alla blomkrukorna såg frächa ut när vi vattnade igår och gatan är snöröjd.

Vi tar det lugnt på nyårsafton och firar hemma med cava, kallrökt lax, grillade scampi med vitlök och annat smarrigt + fyrverkeriet över stan.

Gott Nytt År och fortsatt trevlig vistelse på ön.

Massor av kramar

Mormor & Morfar

2010-12-30 @ 14:00:46
Postat av: Farmor och Farfar

Hej!

Schönt att se er alla glada och friska igen.

Det ser verkligen härlig ut med fotmanikuren. Det skulle jag också behöver! Här är Kai och Thomas väldig förkylda, Thomas har även feber . Winfried är också förkyld men inte så hemsk som de andra två.

Njut nu av den sista veckan och har det gott!

Vi önskar er ett riktig GOTT NYTT ÅR!

Kram

Farmor och Farfar

2010-12-30 @ 14:00:57
Postat av: Valle

Man blir så glad av varje nytt inlägg från er, och bilder på det, det är toppen! Känns som man själv får en energikick.

Se till att boostra lite sol och värme lagom till er hemkomst, det lär behövas!

Gott Nytt År till er alla från oss alla!

Stor kram

Valle & co

2010-12-30 @ 17:06:35
Postat av: kaiero

Pinsamt!

Första gången jag tittar in på er blogg.

Här är snön fortfarande knädjupt och man knotar på med skottningen och rännorna blir bara djupare och djupare. Istappsakuten har aldrig fått så många samtal som nu. Det finns massor av jobb när Jan kommer hem. Vi har shoppat loss på Ikea i ett par dagar. Alltid är det något som är fel så det blir några T&R. Sen ska vi inte prata om 5kr för en kaffe och en shysst god bulle på Ikea. Det slår väl ändå en Thailandresa?

Anette och jag har OXÅ bokat en resa med en övernattning!!!!

Till FALUN på fredag! Undrar om det är mer snö där uppe? Vi ska titta på Wendela som skall delta i en handbollscup. Idag har Wendela deltagit i Wintergames idag på Stockholmsmässan med sin chearleadinggrupp och haft uppvisning. Dom två andra Eve/Love har nog mest softat (Dom påstår att dom städar sina rum) Dé vete f...

By the way Ni verkar ha det fint. Bara en massa leenden (på fotona iallafall) Och ni blir bara brunare och brunare och softare. Ha en god fortsättning.

Ha dé Kai

2011-01-04 @ 19:15:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0