Koh Chang

Hejsan, nu ar vi framme pa elefanton efter en smidig fard med speedboat och privat taxi hela vagen till vart hotell pa koh chang (= elefant). Har ar stranderna inte lika vita som pa samet men fina o langa.
Vi forsokte lagga upp lite fina bilder men misslyckades efter 15 min forsok so jag far fraga teknikproffset imorgon.

Vi var inne pa den stora stranden idag, white sand beach och shoppade, at middag och bestallde en segeltur med catamaran och snorkling runt koh changs sma oar. Pa onsdag blir det av och imorgon kommer Therese kompis Mimmi hit och halsar pa. Hon bor 2 strander soder om oss. Vi mar alla bra forutom Sofie som har lite magont och Jatte som har fatt flera konstiga bett pa en arm. Alltid nogon som inte ar helt topp !!!! Men vi klagar inte. Har ar det tom lite svalare an pa Koh Samet och kvallarna ar ljumna och skona. Vi ska nu hoppa i sang och hoppas att ni alla mar bra i Sverige. Vi langtar inte hem annu pa ett bra tag.

Kul med alla kommentarer, det uppskattas och forsatt skriva om ni har lust.

Manga kramar fran Rosarna och vi forsoker aterkomma snart med lite bilder.

Kommentarer
Postat av: Mormor & Morfar

Hej igen och god fortsättning.

Tack för julklapparna som vi flitigt kommer nyttja.

Vi hade en trevlig julafton hos Karin, Johan och grabbarna med mycket god julemat, snaps, öl, vin och en liten singel malt som avslutning.

I går var vi hos Karin och Ulf och åt en smarrig kalkon.

Mer snö har vi också fått, ca 5-10 cm och det är fortsatt kallt, just nu - 8.

Hoppas att alla snart är helt friska så ni verkligen kan njuta av snorkling och catamaranutflykt.

Vi önskar er en fortsatt trevlig semester och ser fram emot att de tekniska problemen övervinns och vi får se fler foton.

Många kramar

Mormor och Morfar

2010-12-26 @ 18:28:51
Postat av: Fam Östergren

Sawadee kah och god fortsättning!



Jättekul att ni uppdaterar så pass ofta, väntar spänt på lite fina bilder som värmer!!! Tråkigt att höra att ni har lite småkrämpor här och där, hoppas att ni alla snart är på topp igen och kan njuta ordentligt av er semester.



Har haft en skön och lugn julhelg med mycket god mat, måste säga att Karins kalkon slår den vanliga julmaten med hästlängder! Nu väntar några arbetsdagar fram tills nyår som vi ska fira med fam Lidåkra. Tyvärr lämnade fam Lund återbud, men fullt förståeligt i deras situation.



Sköt om er!



Kramar från Östergrenarna

2010-12-27 @ 08:24:56
Postat av: Mormor & Morfar

Hej igen,

Hannes och Gunnel var i Thailand för några år sedan och Hannes fick en hel del häftiga bett på benen. Han gick till doktorn och fick peniccilin, salva och något att tvätta betten med och de försvann efter några dagar. De köpte också myggmedel där som hade bättre effekt än de hemifrån. De fick tips om er blogg och de mailade tipset idag.

Idag har vi bara -4 och det har kommit ytterligare lite snö. Väntar med spänning på bilder från Koh Chang.

Många kramar

Mormor och Morfar

2010-12-27 @ 11:25:27
Postat av: Berit

Halloj halloj

Här kommer äntligen en liten hälsning. Killarna, jag och Kai med familj har nu kommit hem efter härliga jul- och skiddagar. Minus 21 grader, underbart blå himmel och sol!! Lite kontraster mot er jul. Tyvärr har Kai varit sjuk och inte kunnat åka skidor. Micke och Anette var över i Norge (utan att köra fast i drivorna denna gång), hittade färska björnspår och "spillning". Era bilder ser härliga ut och det märks att ni njuter, underbart! Måste nu fortsätta jobba, många många kramar Berit m familj!

2010-12-27 @ 13:13:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0