God Jul i forskott

Hejhej!
Dagarna kanns som dom gar otroligt fort. Vi har nu varit i Thailand i 5 dagar och har pa Koh Samed i 3 dagar. Imorgon ar det Julafton, kanns konstigt att fira det har pa andra sidan jorden. Det kommer att bli buffe har pa hotellet da. Familjen funderar pa att aka pa en snorkling tur innan for att tiden ska ga snabbare innan middagen.
Mamma ar tyvarr fortfarande sjuk men hon mar iallafall battre idag an igar. Som ni vet sa blir det inga superlanga inlagg nar jag skriver men mamma har lovat att uppdatera sa fort hon mar battre. Har kommer lite bilder ifran Koh Samed iallafall.



Kram ifran Sofie
Resten av familjen halsar ocksa, saklart!

Kommentarer
Postat av: Mormor & Morfar

Hej igen,

Skönt att Kina är lite bättre och att hon inte smittat någon mer. Hoppas också att myggbetten gett med sig men ni får väl införskaffa lite myggoljor.

Just nu lagar vi till en "Janssons frestelse" på Zuccini och en grönkålsstuvning som vi tar med till Karin, Johan och grabbarna i morgon och julbordet.Och julklappsäcken är också fylld!

Kul med alla foton som visar att ni har bra väder med blå himmel

Idag har vi haft lite sol och något varmare -10 mot i går kväll då här var hela -18.

Vi önskar er alla en riktigt God Jul

och skickar med en massa julkramar

Mormor och Morfar

2010-12-23 @ 15:49:57
Postat av: Valle

Kära vänner!



Vi här hemma har sån tur att Sofie håller oss uppdaterade på vad som händer med er och lägger in så fina bilder, tack för det Sofie!

Här slappar vi just nu i soffan så här kvällen före dopparedan. Jansson är gjord, skinkan griljerad och en saffranscheesecake väntar på garnering imorgon. Vill passa på att önska Er alla en riktigt God Jul i sommarvärmen, vi gör vårt bästa härhemma för att få detsamma.

Stor kram från oss alla!

/Valle

2010-12-23 @ 18:47:00
Postat av: Ammi o Sören

Fantastiska internet...

Kul att man får vara delaktig i er ledighet när ni trodde att ni skulle slippa allt med snö,kyla o julmat. Ha det nu så himla bra och hoppas ni alla håller er friska och krya framöver. Njut i värmen

Ha nu en riktigt god jul o ett gott slut så ses vi nästa år. =O) Kramar från Skarpnäck med -14 gr.



Ps. Mer sköna bilder framöver,tack.Ds.

2010-12-23 @ 21:43:28
URL: http://famros.blogg.se/
Postat av: Karin och Johan

Härligt att du håller oss uppdaterade Sofie! Fina bilder, måste kännas lite konstigt att fira jul bland sand och myggor! Vi slipper iaf myggen! Själva har vi nu tänt brasa och sagt hejdå till Karin och Uffe som har varit här på julgröt. Inväntar mamma och pappa som skall dyka upp lagom till Kalle Anka, glögg och lussebullar.



Ha en riktigt skön julafton och vi hoppas att du Kina hinner krya på dig ordentligt och orkar vara med och fira!



Många julkramar!

Karin, Johan, Erik och Daniel

2010-12-24 @ 13:52:21
Postat av: Annelie

Härliga bilder en verklig kontrast till hur det ser ut här hemma.Håkan och jag har pulsat i snön en timme och sedan ätit lite julrester. Hoppas du mår bättre kina och att ingen annan blivit smittad.

Må så gott många kramar från Annelie och Håkan

2010-12-26 @ 13:47:08
Postat av: Annelie

God fortsättning!Vilka fina bilder och vilken kontrast till Sveriges vinterlandskap.Hoppas du mår bättre Kina och att ingen annan i familjen blir smittad.

Massor av kramar från oss alla.

2010-12-26 @ 14:01:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0